Software engineering

Integratie van verschillende systemen in de bedrijfsprocessen, dat is feitelijk waar software engineering voor staat.
Het is noodzakelijk om met gedegen kennis én afstand het geheel vanuit verschillende perspectieven te durven bekijken. Bij Yortech is uw technische automatisering wat dat betreft in goede handen. Wij zijn immers ervaren en werken met internationaal gehanteerde standaarden die zichzelf al ruimschoots bewezen hebben.

Voor ons maakt het dus geen enkel verschil of er een bedrijfs- of woonhuisautomatiseringsvraag wordt gesteld; voor elke vraag bedenken wij een passend antwoord.
Wij kijken op basis van een functioneel ontwerp naar de beste technische oplossing om de gevraagde functionaliteit te bieden. De benodigde infrastructuur wordt bepaald en er wordt een keuze gemaakt voor de automatiseringscomponenten.

Het resultaat is een integratie van managementsystemen en procesbesturingen, waardoor een bedrijfsproces als een samenwerkend geheel gaat opereren, met een optimaal rendement als resultaat.

 

Wereldwijde standaarden
Yortech kiest bij technische communicatie altijd voor wereldwijde standaarden, zoals bijvoorbeeld Priva Top Control. Deze keuze hiervoor wordt altijd mede bepaald aan de hand van de voorkeur van de opdrachtgever of ons advies.