Priva

Ondersteuning bij engineering en inbedrijfstelling
Bij Yortech hebben wij jarenlange ervaring met Priva, waardoor wij met up-to-date kennis uw team kunnen aanvullen en ondersteunen met uw Priva software.

Volledige integratie gebouwbeheer
Priva heeft voor elke toepassing de juiste regelmodules en applicaties waarmee u een totaal geïntegreerd gebouwbeheersysteem realiseert. Voor één of meerdere gebouwen. Het uitgebreide assortiment Regelmodulen bevat standaard modules voor de aansturing van allerlei (HVAC-) regelingen. Het Priva-systeem werkt bovendien veldapparatuuronafhankelijk. U kunt dus de installatie en bediening kiezen die het beste bij uw manier van gebouwbeheer past. In nieuwbouw, oudbouw én bij renovatie.

Duurzaam rendement
Duurzaam rendement staat bij Priva hoog in het vaandel. Naast de standaard modules voor de aansturing van uiteenlopende regelingen, is er ook een aantal ‘groene’ modules. Onafhankelijk van uw veldapparatuur en bemetering, leest u met behulp van het meter-busprotocol (M-bus) elke meter op afstand uit. Hiermee krijgt u beter inzicht in uw energieverbruik en kunt u gerichter sturen op verlaging van uw energiekosten.
Naast de flinke besparingen die u kunt realiseren met een warmte-koudeopslagsysteem, haalt u met de Priva Regelmodulen maximaal rendement uit uw WKO-systeem.

Veiligheid
Met de Legionella Indicatie Module van Priva wordt u tijdig gealarmeerd als er verhoogd risico op te hoge concentraties legionella ontstaat. De module voldoet uiteraard aan alle gestelde overheidsrichtlijnen.