Functionele en regeltechnische omschrijvingen

Voor alle projecten met betrekking tot meet- en regeltechniek en engineering, krijgen we vroeg of laat te maken met de Functionele en Regeltechnische omschrijvingen. Eenvoudig samengevat zouden we dit de omschrijving van de werking van de regeltechniek kunnen noemen.
Yortech stelt de installatie(s) in bedrijf en controleert de functionele werking van de installatie op basis van een functionele omschrijving en/of regeltechnische omschrijving. Wij koppelen eventuele inhoudelijke wijzigingen in de software terug aan de klant en passen deze zo nodig aan.

Kennis en certificeringen
Bij Yortech hebben wij de vereiste kennis in huis van technische automatisering en ICT voor technische installaties in gebouwen, industrie en particulieren. Wij zijn in het bezit van geldige certificaten op het gebied van VCA en NEN 3140.

Wij controleren installaties aan de hand van de functionele en regeltechnische omschrijvingen op een goede werking en kalibreren of passen de installatie aan indien noodzakelijk. Alles altijd in overleg met u als opdrachtgever.